Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας - Την μετέφεραν από κρουαζιερόπλοιο στο Νοσοκομείο - Δείτε εικόνες

Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας - Την μετέφεραν από κρουαζιερόπλοιο στο Νοσοκομείο - Δείτε εικόνες

Το ΚΣΕΔ ανακοινώνει ότι, στις 19 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15:55, ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ με σκοπό την αεροδιακομιδή ασθενούς 62 ετών, η οποία επέβαινε στο υπό σημαία Μάλτας επιβατικό πλοίο "Evrima" και ενώ αυτό έπλεε 110ΝΜ δυτικά Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης Ε-Δ της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας).

Για την εκτέλεση της αποστολής κινητοποιήθηκε ελικόπτερο της 460ΜΕΔ της Διοίκησης Αεροπορίας του ΓΕΕΦ, με εξειδικευμένο νοσηλευτή της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Η ασθενής παραδόθηκε με ασφάλεια στις 19:00 στο Γενικό Νοσοκομείου Πάφου.

Δείτε εικόνες από την διάσωση:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE