Πρώτη αντίδραση για ομιλία Ερντογάν: «Η Λευκωσία δεν ανέμενε κάτι διαφορετικό»

Πρώτη αντίδραση για ομιλία Ερντογάν: «Η Λευκωσία δεν ανέμενε κάτι διαφορετικό»

Η Λευκωσία δεν ανέμενε κάτι διαφορετικό από τις τοποθετήσεις που έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για το Κυπριακό, ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ανέφεραν διπλωματικές πηγές σε μια πρώτη αντίδραση μετά την ομιλία του Τούρκου Προέδρου.

Πρόσθεσαν πως περιμένουν να δουν και το τι θα λεχθεί κατά τη συνάντηση του Τούρκου Προέδρου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη.

ΠΗΓΗ: KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE