Χειροπέδες σε ακόμη δύο πρόσωπα για το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών - Συνολικά έξι οι συλληφθέντες

Χειροπέδες σε ακόμη δύο πρόσωπα για το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών - Συνολικά έξι οι συλληφθέντες

Στη σύλληψη ακόμα δύο προσώπων προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κύκλωμα διακίνησης μεταναστών, προς την Κύπρο.

Οι συλληφθέντες φέρονται να συμμετείχαν σε εγκληματική οργάνωση, που ασχολείται με την παράνομη διακίνηση μεταναστών, μέσω θαλάσσης, ενώ για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί ακόμη τέσσερα πρόσωπα στις 11/09/2023. (Αστυνομικό Δελτίο αρ.2, ημερομηνίας 11/09/2023, σχετικό).

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Επίσης, οι τέσσερις οι οποίοι τελούσαν υπό οκταήμερη κράτηση οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης τους για ακόμη οκτώ ημέρες.

Το ΤΑΕ (Ε) Αρχηγείου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE