Εξαγριωμένος πολίτης απειλούσε Υπαξιωματικό σε στρατόπεδο στη Λευκωσία - «Θα τον σκοτώσω…»

Εξαγριωμένος πολίτης απειλούσε Υπαξιωματικό σε στρατόπεδο στη Λευκωσία - «Θα τον σκοτώσω…»

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σήμερα (19/9) το πρωί έξω από στρατόπεδο στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εξαγριωμένος πολίτης βρέθηκε έξω από την κεντρική πύλη του στρατοπέδου και σε κατάσταση αμόκ φώναζε και απειλούσε Υπαξιωματικό που υπηρετεί στη Μονάδα.

Ο πολίτης φέρεται να φώναζε, μεταξύ άλλων, «θα τον σκοτώσω, εν λλίες οι ώρες του», ενώ δεν δίστασε να ανακόψει και την πορεία στρατιωτικού οχήματος που εξερχόταν εκείνη την ώρα από το στρατόπεδο.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που προκάλεσαν τον εκνευρισμό του πολίτη, ενώ για το συμβάν έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE