Εξαγριωμένος πολίτης απειλούσε Υπαξιωματικό σε στρατόπεδο στη Λευκωσία - «Θα τον σκοτώσω…»

Εξαγριωμένος πολίτης απειλούσε Υπαξιωματικό σε στρατόπεδο στη Λευκωσία - «Θα τον σκοτώσω…»

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σήμερα (19/9) το πρωί έξω από στρατόπεδο στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εξαγριωμένος πολίτης βρέθηκε έξω από την κεντρική πύλη του στρατοπέδου και σε κατάσταση αμόκ φώναζε και απειλούσε Υπαξιωματικό που υπηρετεί στη Μονάδα.

Ο πολίτης φέρεται να φώναζε, μεταξύ άλλων, «θα τον σκοτώσω, εν λλίες οι ώρες του», ενώ δεν δίστασε να ανακόψει και την πορεία στρατιωτικού οχήματος που εξερχόταν εκείνη την ώρα από το στρατόπεδο.

Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που προκάλεσαν τον εκνευρισμό του πολίτη, ενώ για το συμβάν έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE