Φρεσκοπαντρεμένη η 40χρονη Σμηναγός Εύη Ανδρεαδάκη που σκοτώθηκε στη Λιβύη - Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της

Φρεσκοπαντρεμένη η 40χρονη Σμηναγός Εύη Ανδρεαδάκη που σκοτώθηκε στη Λιβύη - Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της

Ως «χαρά της ζωής» και «ένα πλάσμα σπάνιο» χαρακτήρισε η νονά της την 40χρονη Έυη Ανδρεδάκη, τη Σμηναγό που έχασε άδικα τη ζωή της στο δυστύχημα που είχε η ελληνική ανθρωπιστική αποστολή στη Λίβυη.

«Ήταν η προσωποποίηση του φιλότιμου της καλοσύνης της καθαρής καρδιάς. Ήταν γεμάτη όνειρα για τη ζωή. Ήταν φρεσκοπαντρεμένη, δεν είχε κλείσει καν χρόνο» πρόσθεσε η ίδια μιλώντας στο ΑΝΤ1.

Όπως πρόσθεσε «τραγική φιγούρα είναι ο σύζυγός της ο Κώστας, μετά από σχέση τριών ετών μπήκε ένα τόσο πρόωρο τέλος».

Η Εύη Ανδρεαδάκη, όπως αποκάλυψε η νονά της, «συνήθιζε να κάνει τέτοια ταξίδια. Επιδίωξε να κάνει πέρσι μια μοναδική εκπαίδευση στην Ουγκάντα, στο καμπ του ΟΗΕ. Ήταν η μοναδική εκπρόσωπος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για να εκπαιδευτεί ειδικά σε ζητήματα περίθαλψης σε εμπόλεμες ζώνες και στη συνέχεια έγινε εκπαιδεύτερια συναδέλφων της».

Η αδικοχαμένη σμηναγός, κατέληξε η νονά της, «όταν τελείωσε τη στρατιωτική νοσηλευτική έκανε τέσσερα μεταπτυχιακά ώστε να μπορεί να είναι κοντά στους συνανθρώπους της. Είχε αστείρευτη διάθεση προσφοράς, χαιρόταν να μοιράζεται τις γνώσεις της».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE