Λιβύη: «Μπαμπά φτάσαμε, καλά είμαστε» – Συγκλονίζει ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων

Λιβύη: «Μπαμπά φτάσαμε, καλά είμαστε» – Συγκλονίζει ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων

Δεν μπορεί να πιστέψει ο πατέρας ενός από τα πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής που έχασαν τη ζωή τους στη Λιβύη το τραγικό συμβάν.

Ο πατέρας ενός των εκ θυμάτων μίλησε στην εκπομπή Live News αποκαλύπτοντας πως ο γιος του του έστειλε ένα μήνυμα μόλις έφτασαν στην Λιβύη. Τίποτα όμως δεν προμήνυε την τραγωδία που θα σημειωνόταν στη συνέχεια…

«Ήταν στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Στον στρατό έχει 8 χρόνια. Στη Λιβύη δεν ξέρω, πρέπει αν ήταν η πρώτη φορά, αλλού πήγε. Έφτασε Αίγυπτο, Ουκρανία, πήγε σε πολλά κράτη.

Χτες το μεσημέρι, μία η ώρα, μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί δεν έχουν τηλέφωνα. Μου έστειλε ένα μήνυμα “μπαμπά, φτάσαμε, καλά είμαστε”. Από εκεί και πέρα καμία επικοινωνία. 27 χρονών ήταν παντρεμένος. Τι άλλο να σας πω; Δεν υπάρχει άλλο κάτι…».

Να σημειωθεί ότι στο τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκαν 3 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ένας υπαξιωματικός κι δύο νοσοκόμες μαζί με άλλα δύο αδέρφια που ήταν διερμηνείς.

 

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο – Στο επίκεντρο η Πενταμερής για το Κυπριακό – Με τηλεδιάσκεψη οι πολιτικοί αρχηγοί στη Νέα Υόρκη

Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο – Στο επίκεντρο η Πενταμερής για το Κυπριακό – Με τηλεδιάσκεψη οι πολιτικοί αρχηγοί στη Νέα Υόρκη

Μετά από 2,5 περίπου ώρες ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο το οποίο πέραν από τις εξελίξεις στο Κυπριακό επικεντρώθηκε και στο νομοσχέδιο για τον διαχωρισμό εξουσιών Εισαγγελέα και Ελεγκτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE