Εξωπραγματικό! Φύτρωσε κέρατο στο κεφάλι της με αποτέλεσμα να μοιάζει με «μονόκερο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξωπραγματικό! Φύτρωσε κέρατο στο κεφάλι της με αποτέλεσμα να μοιάζει με «μονόκερο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι μια γλυκύτατη γιαγιά από την Κίνα η οποία έχει φτάσει αισίως τα 87 χρόνια. Με μια σημαντική λεπτομέρεια όμως. Στο κεφάλι της έχει φυτρώσει ένα τεράστιο κέρατο με αποτέλεσμα οι γιατροί να έχουν μείνει έκπληκτοι με αυτό που αντικρίζουν.

Όπως μεταδίδει η Mirror η 87χρονη είναι γνωστή στους κατοίκους του χωριού ως η «γυναίκα μονόκερος», από τότε που αναπτύχθηκε στο κεφάλι της το 13 εκατοστών «κέρατο».

Όπως ανέφερε ο γιος της 87χρονης η μητέρα του είχε κάτι που έμοιαζε με «μαύρη κρεατοελιά» στο κεφάλι της το οποίο άρχιζε να μεγαλώνει πριν από επτά ή οκτώ χρόνια.

«Η μητέρα μου παραπονιόταν για αυτό που μεγάλωνε στο κεφάλι της», ανέφερε ο γιος της και συμπλήρωσε: «βρήκαμε τρόπους να θεραπεύσουμε το πρόβλημα της χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή ιατρική».

Ωστόσο, ο οποίος ίδιος αναφέρει πριν από δύο χρόνια περίπου ξαφνικά το κέρατο στο κεφάλι της άγγιξε το ένα δάχτυλο περίπου μήκος. Πριν από έξι μήνες η 87χρονη έσπασε κατά λάθος το «κέρατο» με αποτέλεσμα στη συνέχεια να αρχίζει να μεγαλώνει ραγδαία.

Οι γιατροί στην Κίνα πιστεύουν ότι μπορούν να αφαιρέσουν το «κέρατο» μέσω χειρουργικής επέμβασης, ωστόσο η οικογένεια διατηρεί τις επιφυλάξεις της λόγω της ηλικίας της.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό

Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).

BEST OF TOTHEMAONLINE