Στέλλα Στυλιανού: Αναλαμβάνει το δελτίο ειδήσεων του MEGA Ελλάδος

Στέλλα Στυλιανού: Αναλαμβάνει το δελτίο ειδήσεων του MEGA Ελλάδος

Στην Ελλάδα και στο «μεγάλο κανάλι» βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η Κύπρια δημοσιογράφος.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «MEGA» της έχει εμπιστευθεί  την παρουσίαση της πρωινής καλοκαιρινής εκπομπής αλλά και μερικών δελτίων ειδήσεων.

Σύμφωνα με την δημοσίευση του καναλιού στο Instagram, η αγαπημένη δημοσιογράφος, αναλαμβάνει την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίο ειδήσεων το Σαββατοκύριακο.

«Με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις τα #MegaGegonota βρίσκονται στον πυρήνα των εξελίξεων και ενημερώνουν για όσα συμβαίνουν στον κόσμο», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE