Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 78χρονου που βρέθηκε νεκρός στο Νοσοκομείο - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 78χρονου που βρέθηκε νεκρός στο Νοσοκομείο - Όσα κατέδειξε

Η νενομισμένη νεκροτομή του 78χρονου, Βρετανού ο οποίος απεβίωσε στο Νοσοκομείο Πάφου ολοκληρώθηκε σήμερα (18/9).

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατός του άνδρα οφείλεται σε πολυτραυματισμό λόγω πτώσης από ύψος.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου είπε πως δεν υπάρχει καμία υπόνοια για εγκληματική πράξη, ωστόσο η υπόθεση διερευνάται.

Την σκηνή, είπε, επισκέφτηκαν ιατροδικαστής καθώς και μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών οι οποίοι παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια.

Όπως αναφέρθηκε από τον κ. Νικολάου, ο άντρας - ένας 78χρονος από το Ηνωμένο Βασίλειο - νοσηλεύονταν στο ΓΝ Πάφου με λοίμωξη αναπνευστικού.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο 78χρονος, εντοπίστηκε στις 05:00 το πρωί της Κυριακής από φρουρό ασφαλείας αναίσθητος σε εσωτερικό κήπο του Νοσοκομείου και ακολούθως διαπιστώθηκε ο θάνατος του από επί καθήκοντι ιατρό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!