Τον έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένος - Αρνήθηκε να δώσει δείγμα και έσπρωξε αστυνομικό 23χρονος

Τον έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένος - Αρνήθηκε να δώσει δείγμα και έσπρωξε αστυνομικό 23χρονος

Νεαρός, ηλικίας 23 ετών, που φέρεται να οδηγούσε σε κατάσταση μέθης την Κυριακή στην Πάφο αρνήθηκε να δώσει δείγμα για τελικό έλεγχο και έσπρωξε μέλος της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου μέλη της ΑΔΕ Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, ο οδηγός του οποίου σε έλεγχο αλκοόλης είχε ένδειξη 70mg, αντί 22 mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 23χρονος αρνείτο να συνεργαστεί με την Αστυνομία για παροχή δείγματος για τελικό έλεγχο και φέρεται να αντέδρασε σπρώχνοντας το μέλος της δύναμις. Επίσης φέρεται να εξύβρισε τα μέλη της Τροχαίας Πάφου. Ο 23χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Ακολούθως αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE