Ελπίδα Ιακωβίδου: Έκανε πρεμιέρα με συνεργάτιδα έκπληξη – Επέστρεψε στην tv μετά από τρία χρόνια

Ελπίδα Ιακωβίδου: Έκανε πρεμιέρα με συνεργάτιδα έκπληξη – Επέστρεψε στην tv μετά από τρία χρόνια

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου η εκπομπή «Όμορφη μέρα κάθε μέρα» για έκτη συνεχόμενη χρόνια μέσα από την συχνότητα του ΡΙΚ.

Η παρουσιάστρια Ελπίδα Ιακωβίδου, λαμπερή και ανανεωμένη καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και στη συνέχεια υποδέχθηκε την ομάδα της, στην οποία φέτος θα βρίσκεται ένα γνώριμο πρόσωπο της Κυπριακής τηλεόρασης.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο Χριστιάνα Αντωνίου, η οποία μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επέστρεψε και θα την παρακολουθούμε καθημερινά στην πρωινή εκπομπή της Κρατικής τηλεόρασης.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την έναρξη της εκπομπής:



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE