Νεογέννητο στην Ινδία βρέθηκε σε αποχέτευση - Αρουραίοι είχαν φάει τα χείλη και τα δάχτυλά του - Βίντεο

Νεογέννητο στην Ινδία βρέθηκε σε αποχέτευση - Αρουραίοι είχαν φάει τα χείλη και τα δάχτυλά του - Βίντεο

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην πόλη Νόιντα της Ινδίας όπου ένα νεογέννητο 5-6 ημερών βρέθηκε πεταμένο μέσα σε αποχέτευση.

Περαστικοί άκουσαν το κλάμα του ενώ έκπληκτοι παρατήρησαν ότι αρουραίοι είχαν φάει τα χείλη και τα δάχτυλά του. Αστυνομικοί μετέφεραν το αγοράκι στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί το φρόντισαν και σταθεροποίησαν την κατάστασή του.

Οι γονείς του νεογέννητου δεν έχουν ακόμη βρεθεί και ο λόγος της εγκατάλειψής του δεν έχει γνωστός.

 
 

 

Νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, σε ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό στην Άντρα Πραντές, ένα νεογέννητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα στενό ανοιχτό αγωγό. Το νεογέννητο κορίτσι μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο από περαστικούς.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE