Το πρώτο βήμα έγινε...Ιδρύθηκε Σύνδεσμος Εταιρειών Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών

Το πρώτο βήμα έγινε...Ιδρύθηκε Σύνδεσμος Εταιρειών Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών ανακοίνωσε την Παρασκευή την ίδρυσή του, διαμηνύοντας ότι με τη δημιουργία του θα γίνει προσπάθεια να τεθεί φραγμός στις ανεξέλεγκτες διαδικασίες και ενέργειες σε σχέση με τη διαχείριση κοινόκτητων οικοδομών.

Στην ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών αναφέρει ότι οι εταιρείες Διαχείρισης Κοινόκτητων Οικοδομών ενώνονται δυναμικά, με όραμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων που τόσο ταλαιπωρούνται, ζώντας σε πολυκατοικίες και κοινόκτητες οικοδομές.

Διαβεβαιώνει ότι θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε αδικία που μαστίζει τις κοινόκτητες οικοδομές και θα προσπαθήσει να βοηθήσει πολίτες και κράτος.

Περαιτέρω, αναφέρει ότι η δημιουργία του αποσκοπεί στο να μειώσει τη σύγχυση που υπάρχει στις κοινόκτητες οικοδομές και να ενημερώνει σωστά, έγκαιρα και έγκυρα τους ιδιοκτήτες και τις Διαχειριστικές Επιτροπές των κτιρίων, ώστε να υπάρχει μία ομαλή και υγιής συμβίωση σε όλες τις οικοδομές της Κύπρου, σύμφωνα με τις νομοθεσίες και τα πρότυπα που τις διέπουν.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE