Στη Συνάντηση Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ο Χ. Γεωργιάδης

Στη Συνάντηση Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων ο Χ. Γεωργιάδης

Στη Συνάντηση Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COSAC), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διάστασης της τρέχουσας Ισπανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Χάρης Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο κ. Γεωργιάδης μεταβαίνει την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, στη Μαδρίτη, συνοδευόμενος από την Πρώτη Λειτουργό Διεθνών Σχέσεων Χαρά Παρλά.

Συμπληρώνεται ότι στο πλαίσιο της Συνάντησης θα συζητηθούν οι προτεραιότητες της Ισπανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, το μέλλον της Ουκρανίας στην Ευρώπη και τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ΕΕ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE