Αυτά είναι τα αίτια της πυρκαγιάς στο Γέρι μετά από έρευνα της Πυροσβεστικής

Αυτά είναι τα αίτια της πυρκαγιάς στο Γέρι μετά από έρευνα της Πυροσβεστικής

Σε διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς στη βιομηχανική περιοχή Γερίου προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

«Διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε κατά τις εργασίες που γίνονταν στο χώρο διαλογής των ανακυκλώσιμων οχημάτων», δήλωσε ο Ανδρέας Κεττής, εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Φαίνεται ότι κατά τη διεξαγωγή εργασίας από λειτουργό της εταιρείας με ειδικό όχημα που ασχολείτο με την μετακίνηση των ανακυκλώσιμων υλικών να προκλήθηκαν σπινθηρισμοί που σε συνδυασμό με υγρές ή άλλες εύφλεκτες ύλες που υπήρχαν στα παλιά οχήματα να προκλήθηκε η πυρκαγιά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η 26χρονη που παρασύρθηκε με το σκούτερ της

Υπέκυψε χθες βράδυ (13/02) στα τραύματά της η Lakpadoma Sherpa, 26 ετών από το Νεπάλ, η οποία νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, μετά από οδική σύγκρουση στην επαρχία Λεμεσού.