Eνισχύθηκε το νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς

Eνισχύθηκε το νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς

Με έναν ακόμη γιατρό και δύο επιπλέον διασώστες έχει στελεχωθεί το Τμήμα Ασθενοφόρων στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελο Γεωργίου Οδυσσέως .

Ο κ.Οδυσσέως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι οι επίμονες προσπάθειες που κατέβαλε η δημοτική αρχή απέφεραν καρπούς, αφού, όπως είπε, ο τομέας της υγείας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποβαθμίζεται λόγω των περικοπών στις δημόσιες δαπάνες.

Σημείωσε ότι το νοσοκομείο έχει στελεχωθεί με έναν ακόμη ιατρό για το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, ενώ αναμένεται σύντομα να προσληφθεί και δεύτερος γιατρός για τους θαλάμους των ασθενών. 

Ο επόμενος μας στόχος, με διαβήματα προς το Υπουργείο Υγείας, είπε ο  Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς, είναι να καλύψουμε τη θέση του ειδικού παθολόγου, μια θέση που παραμένει κενή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE