Συλλογή ειδών για τους πλημμυροπαθείς στην Ελλάδα

Συλλογή ειδών για τους πλημμυροπαθείς στην Ελλάδα

Σε συλλογή λευκών ειδών (πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες) προβαίνει ο Δήμος Λάρνακας από σήμερα μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2023 προκειμένου να σταλούν σε κατοίκους των πληγέντων περιοχών της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα τη προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, σε συνεργασία με το Δήμο Λιβαδιών, θα συλλέγει από σήμερα έως τις 21 Σεπτεμβρίου, από τις 8:30 το πρωί μέχρι και τις 4:00 το απόγευμα (Δευτέρα με Παρασκευή), στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας τα πιο κάτω είδη: σεντόνια χειμερινά (καινούργια), κουβέρτες (καινούργιες), παιδικά σεντόνια και κουβέρτες (καινούργια), πετσέτες προσώπου και μπάνιου (καινούργιες), πετσέτες κουζίνας (καινούργιες).

Προστίθεται ότι παράλληλη συλλογή των πιο πάνω ειδών διεξάγεται και στο Δημαρχείο των Λιβαδιών τις ώρες λειτουργίας των Γραφείων του Δήμου.

Σημειώνεται ότι σε συνεννόηση με το Δήμο Λιβαδιών τα λευκά είδη που συλλέγονται θα σταλούν στα Φάρσαλα, Δήμος αδελφοποιημένος με τον Δήμο Λιβαδιών και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή προκύψει ανάγκη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE