Συλλογή ειδών για τους πλημμυροπαθείς στην Ελλάδα

Συλλογή ειδών για τους πλημμυροπαθείς στην Ελλάδα

Σε συλλογή λευκών ειδών (πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες) προβαίνει ο Δήμος Λάρνακας από σήμερα μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2023 προκειμένου να σταλούν σε κατοίκους των πληγέντων περιοχών της Θεσσαλίας από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη χώρα τη προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, σε συνεργασία με το Δήμο Λιβαδιών, θα συλλέγει από σήμερα έως τις 21 Σεπτεμβρίου, από τις 8:30 το πρωί μέχρι και τις 4:00 το απόγευμα (Δευτέρα με Παρασκευή), στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας τα πιο κάτω είδη: σεντόνια χειμερινά (καινούργια), κουβέρτες (καινούργιες), παιδικά σεντόνια και κουβέρτες (καινούργια), πετσέτες προσώπου και μπάνιου (καινούργιες), πετσέτες κουζίνας (καινούργιες).

Προστίθεται ότι παράλληλη συλλογή των πιο πάνω ειδών διεξάγεται και στο Δημαρχείο των Λιβαδιών τις ώρες λειτουργίας των Γραφείων του Δήμου.

Σημειώνεται ότι σε συνεννόηση με το Δήμο Λιβαδιών τα λευκά είδη που συλλέγονται θα σταλούν στα Φάρσαλα, Δήμος αδελφοποιημένος με τον Δήμο Λιβαδιών και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή προκύψει ανάγκη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE