Κυνηγούσαν σε απαγορευμένη περιοχή – «Τσουχτερό» το πρόστιμο για τον καθένα

Κυνηγούσαν σε απαγορευμένη περιοχή – «Τσουχτερό» το πρόστιμο για τον καθένα

Εξώδικα 3.000 ευρώ για τον κάθε ένα εκδόθηκαν σε δύο πρόσωπα που εντοπίστηκαν να κυνηγούν σε απαγορευμένη περιοχή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Τετάρτη, στις 06:55, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας βρίσκονταν στην περιοχή Ελιζέτα έδαφος του χωριού Μαντριών για πρόληψη λαθροθηρίας, όταν άκουσαν πυροβολισμούς να προέρχονται από απαγορευμένη περιοχή.

Όταν πλησίασαν το μέρος εντόπισαν δυο πρόσωπα ηλικίας 26 ετών να κυνηγούν μέσα στα όρια απαγορευμένης περιοχής για το κυνήγι.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τα κυνηγετικά τους όπλα και αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίων και εκδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ στον κάθε ένα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE