Το Κυπριακό στα θέματα που συζήτησαν Φιντάν – Κλέβερλι στην Άγκυρα

Το Κυπριακό στα θέματα που συζήτησαν Φιντάν – Κλέβερλι στην Άγκυρα

Το Κυπριακό ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν με τον ομόλογο του, του Ηνωμένου Βασιλείου Τζέιμς Κλέβερλι στην Άγκυρα όπως ο ίδιος ανέφερε σε κοινή συνέντευξη Τύπου.

«Σήμερα (χθες) είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε περιφερειακά και διεθνή θέματα, όπως η Κύπρος, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η Συρία. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει σημαντική θέση ως εγγυήτρια χώρα στην Κύπρο. Είχαμε την ευκαιρία να προβούμε σε ολοκληρωμένες εκτιμήσεις για όλα τα σχετικά ζητήματα και τις πρόσφατες εξελίξεις στο νησί», ανέφερε ο κ. Φιντάν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE