Ευρωβουλή: Όταν η Φον ντερ Λάιεν μιλούσε η επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον έπλεκε - Δείτε το viral βίντεο

Ευρωβουλή: Όταν η Φον ντερ Λάιεν μιλούσε η επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον έπλεκε - Δείτε το viral βίντεο

Μία άκρως ασυνήθιστη συμπεριφορά εντός τςη Ευρωβουλής κατέγραψαν οι κάμερες, τη στιγμή μάλιστα που η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εκφωνούσε ομιλία. Θα περίμενε κανείς από όλους τους εκπροσώπους του ευρωπαϊκού οργάνου να παρακολουθούν με ενδιαφέρον τα όσα θέτει επί τάπητος η Φον ντερ Λάιεν.

Όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά και τη διαφορά έκανε η επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον που μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να κλέψει την παράσταση από την πρόεδρο της Κομισιόν και να γίνει viral.

Ενόσω η πρόεδρος της Κομισιόν κι επικεφαλής της συζήτησης στην Ευρωβουλή βρισκόταν στο βήμα, η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, Ίλβα Γιόχανσον, «πιάστηκε» από την κάμερα να... πλέκει μία ροζ κάλτσα.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ευρωπαία επίτροπος εμφανίζεται σε συνεδρίαση να πλέκει. Το 2021 οι φωτογράφοι την είχαν «συλλάβει» σε άλλη συνεδρίαση να πλέκει μάλλινη μπλε κάλτσα.

Η Ίλβα Γιόχανσον έχει δηλώσει μεγάλη θαυμάστρια του πλεξίματος και έχει δείξει τις κάλτσες που πλέκει συνήθως για συναδέλφους της στο Ευρωκοινοβούλιο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE