Ευρωβουλή: Όταν η Φον ντερ Λάιεν μιλούσε η επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον έπλεκε - Δείτε το viral βίντεο

Ευρωβουλή: Όταν η Φον ντερ Λάιεν μιλούσε η επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον έπλεκε - Δείτε το viral βίντεο

Μία άκρως ασυνήθιστη συμπεριφορά εντός τςη Ευρωβουλής κατέγραψαν οι κάμερες, τη στιγμή μάλιστα που η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εκφωνούσε ομιλία. Θα περίμενε κανείς από όλους τους εκπροσώπους του ευρωπαϊκού οργάνου να παρακολουθούν με ενδιαφέρον τα όσα θέτει επί τάπητος η Φον ντερ Λάιεν.

Όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά και τη διαφορά έκανε η επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον που μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να κλέψει την παράσταση από την πρόεδρο της Κομισιόν και να γίνει viral.

Ενόσω η πρόεδρος της Κομισιόν κι επικεφαλής της συζήτησης στην Ευρωβουλή βρισκόταν στο βήμα, η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, Ίλβα Γιόχανσον, «πιάστηκε» από την κάμερα να... πλέκει μία ροζ κάλτσα.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ευρωπαία επίτροπος εμφανίζεται σε συνεδρίαση να πλέκει. Το 2021 οι φωτογράφοι την είχαν «συλλάβει» σε άλλη συνεδρίαση να πλέκει μάλλινη μπλε κάλτσα.

Η Ίλβα Γιόχανσον έχει δηλώσει μεγάλη θαυμάστρια του πλεξίματος και έχει δείξει τις κάλτσες που πλέκει συνήθως για συναδέλφους της στο Ευρωκοινοβούλιο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Με κομμένη την ανάσα: Άρχισαν οι αφίξεις στον Λευκό Οίκο για την κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι με Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Με κομμένη την ανάσα: Άρχισαν οι αφίξεις στον Λευκό Οίκο για την κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι με Τραμπ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πρόκειται να συναντήσει τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στις 8:15 μ.μ. ώρα Κύπρου στον Λευκό Οίκο, προτού πλαισιωθούν από άλλους Ευρωπαίους ηγέτες. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE