Εβδομάδα Μόδας: Viral ο «εισβολέας» που περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας σακούλα σκουπιδιών - Βίντεο

Εβδομάδα Μόδας: Viral ο «εισβολέας» που περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας σακούλα σκουπιδιών - Βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον άγνωστο άνδρα που εισέβαλε σε fashion show για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και περπάτησε στην πασαρέλα.

Ο φαρσέρ ανέβηκε στην πασαρέλα φορώντας μια σακούλα σκουπιδιών και ένα σκουφάκι ντους στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και άρχισε να περπατά.

Δείτε το βίντεο

 


Αξιοπερίεργο είναι το γεγονός, ότι κανένας από το κοινό δεν φάνηκε να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει, καθώς όλοι παρακολουθούσαν την πασαρέλα του νεαρού άνδρα με την ίδια προσοχή που παρακολούθησαν και τις άλλες, θεωρώντας πως ήταν μέρος του σόου μόδας. 

Όταν έγινε αντιληπτός από μέλη της διοργάνωσης, ένας σεκιούριτι έτρεξε με μεγάλη ταχύτητα και τον απομάκρυνε από τον χώρο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE