Φονικό στη Λούτσα: «Οι έξι νεκροί ήταν στενοί συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν» γράφουν τουρκικά ΜΜΕ

Φονικό στη Λούτσα: «Οι έξι νεκροί ήταν στενοί συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν» γράφουν τουρκικά ΜΜΕ

Συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν, που εκτελεί «συμβόλαια θανάτου» με μοτοσικλετιστές εκτελεστές φέρονται ότι είναι οι έξι νεκροί του μακελειού στη Λούτσα, το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι ο Μπαρίς Μπογιούν εμπλέκεται σε σειρά ένοπλων επιθέσεων στην Τουρκία και πλέον ζει στην Ιταλία ως φυγάς. Είναι γνωστός για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, η έρευνα για τους πυροβολισμούς, που φέρονται να οφείλονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μαφιόζων, συνεχίζεται, αποκαλύφθηκαν και οι ταυτότητες των 6 νεκρών.

Οι ελληνικές αρχές καταβάλλουν προσπάθειες για τη σύλληψη των δραστών που διέφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος με αυτοκίνητο. Ωστόσο, αναφέρθηκε ότι οι νεκροί ήταν μέλη του εγκληματικού δικτύου του Μπαρίς Μπογιούν, που είναι γνωστό στην τουρκική αστυνομία και έχει μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών ερευνών στο παρελθόν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE