Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ διερευνά το περιστατικό στο Λήδρα Πάλας  - «Δεν θα διστάσουμε να αναλάβουμε τη δέουσα δράση»  

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ διερευνά το περιστατικό στο Λήδρα Πάλας  - «Δεν θα διστάσουμε να αναλάβουμε τη δέουσα δράση»   

Η ειρηνευτική δύναμη γνωρίζει και διερευνά το περιστατικό στο Λήδρα Πάλας μεταξύ κυανόκρανων και κατοχικών δυνάμεων δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ Αλίμ Σιντίκ, υποδεικνύοντας ότι το θέμα που προέκυψε μεταξύ κυανόκρανων και μελών των κατοχικών δυνάμεων ασφαλείας επιλύθηκε με διάλογο και η κατάσταση είναι ήρεμη

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα σε τ/κ ΜΜΕ για το περιστατικό που αφορούσε δραστηριότητες καθαρισμού στην περιοχή του Λήδρα Πάλας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ είπε ότι η ειρηνευτική δύναμη γνωρίζει για τους ισχυρισμούς και διερευνά το περιστατικό και πρόσθεσε ότι όλα τα μέλη της ειρηνευτική δύναμης οφείλουν να εφαρμόζουν τα πιο υψηλά πρότυπα επικοινωνίας και επαφής και πάντα λογοδοτούν για τις πράξεις τους.

«Δεν θα διστάσουμε να αναλάβουμε τη δέουσα δράση μετά από πλήρη διερεύνηση», σημείωσε ο κ. Σιντίκ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.