Σοκαριστική εικόνα: Αστυνομικός πίεζε με γκλοπ τον λαιμό διαδηλωτή στην Ελλάδα

Σοκαριστική εικόνα: Αστυνομικός πίεζε με γκλοπ τον λαιμό διαδηλωτή στην Ελλάδα

Μόνο ως αδιανόητη μπορεί να χαρακτηριστεί η σκηνή που κατέγραψε η κάμερα του Open από τα χθεσινά επεισόδια στην Λάρισα, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αυτό διακρίνονται οι αστυνομικοί να έχουν πιάσει έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος βρίσκεται στο έδαφος και προφανώς δεν μπορεί να αντιδράσει ή να αποτελέσει κίνδυνο για αυτούς.

Κι όμως, ένας άνδρας της ΕΛ.ΑΣ έχει πέσει πάνω του και με το γκλοπ του, τον πιέζει στον λαιμό, κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς μπορεί να του δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Ευτυχώς είτε επειδή κατάλαβε οτι τον κατέγραφε η κάμερα, είτε γιατί αντιλήφθηκε τον κίνδυνο που υπήρχε, λίγο μετά, έβγαλε το γκλοπ από τον λαιμό του νεαρού.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE