Δείχνει «μπαγιάτικο» το σενάριο για Κρέσπο

Δείχνει «μπαγιάτικο» το σενάριο για Κρέσπο

Πέραν της υπόθεσης του Γάλλου επιθετικού Κοϊτά, το όνομα του Απόλλωνα παίζει στα Τουρκικά ΜΜΕ και για την περίπτωση του 27χρονου Γάλλο-Πορτογάλου χαφ, Μιγκέλ Κρέσπο.

Mας φαίνεται, «μπαγιάτικο» το ρεπορτάζ, επειδή οι κυανόλευκοι έχουν αποκτήσει ήδη κεντρικό χαφ, τον Σουηδό Τέκιε, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με την Καρμιώτισσα. Πέραν του ότι τα ποσά που αναφέρονται για τον Κρέσπο, είναι… τεράστια για το «βαλάντιο» της ομάδας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE