Είχε Άγιο – Ανατράπηκε το όχημά του στην Αραδίππου αλλά δεν έπαθε τίποτα!

Είχε Άγιο – Ανατράπηκε το όχημά του στην Αραδίππου αλλά δεν έπαθε τίποτα!

Οι φωτογραφίες που δημοσιοποιήσαμε από το ατύχημα στα φώτα τροχαίας λίγο πριν από τον κυκλικό κόμβο Αραδίππου, οι οποίες απεικόνιζαν ανατραπέν όχημα, δημιουργούσαν την εντύπωση σοβαρού τροχαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα – Ανατράπηκε αυτοκίνητο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ευτυχώς όμως ο οδηγός του ιδιωτικής χρήσεως αυτοκινήτου είναι απολύτως καλά. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο οδηγός του ανατραπέντος οχήματος κατευθυνόταν από Λάρνακα προς Λευκωσία, όταν συγκρούστηκε με ασθενοφόρο που ερχόταν από αριστερά (από Lucky Star προς Αραδίππου). Στη συνέχεια ανατράπηκε.

Οδηγοί και άνθρωποι που βρίσκονταν στην περιοχή αναστατώθηκαν και έσπευσαν να βοηθήσουν, φοβούμενοι για την ασφάλεια του συμπολίτη τους. Ωστόσο, ευτυχώς, ήταν καλά στην υγεία του.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τον αστυνομικό σταθμό Αραδίππου.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE