Καρδίτσα: «Που είσαι βρε αγόρι μου;» Η στιγμή που άνδρας βρίσκει την εγκλωβισμένη μητέρα του στον Παλαμά

Καρδίτσα: «Που είσαι βρε αγόρι μου;» Η στιγμή που άνδρας βρίσκει την εγκλωβισμένη μητέρα του στον Παλαμά

Εικόνες αποκάλυψης στο χωριό Παλαμάς Καρδίτσας μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Κραυγή βοήθειας από κατοίκους, που με ότι μέσο διαθέτουν αναζητούν επιζώντες.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που κοινοποίησε στο facebook ένας άνδρας. Στο απόσπασμα βλέπουμε τη συγκλονιστική στιγμή που καταφέρνει να φτάσει στο σπίτι της μητέρας του, η οποία έχει εγκλωβιστεί στο χωριό, μετά τις πλημμύρες που προκάλεσε η φονική κακοκαιρία Daniel.

Όπως θα δεις, ο ίδιος περπατάει στο δρόμο, όπου το νερό φτάνει στα γόνατα του. Μπαίνει στο σπίτι και βλέπει τη μητέρα του που είναι ξαπλωμένη, να του ανοίγει την αγκαλιά της. «Πού είσαι αγόρι μου;», είναι τα πρώτα της λόγια.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE