Σεισμός στο Μαρόκο: Αναζητούν τρόπο επιστροφής δύο Κύπριοι πολίτες από Μαρακές - Η κατάσταση της υγείας τους

Σεισμός στο Μαρόκο: Αναζητούν τρόπο επιστροφής δύο Κύπριοι πολίτες από Μαρακές - Η κατάσταση της υγείας τους

Καλά στην υγεία τους είναι δύο Κύπριοι πολίτες που βρίσκονται για συμμετοχή σε επαγγελματικό συνέδριο, στο Μαρακές, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ, Θεόδωρος Γκότσης, ερωτηθείς για τυχόν παρουσία Κυπρίων πολιτών στις πληγείσες από τον δυνατό σεισμό περιοχές, στο Μαρόκο.

Όπως ανέφερε ο κ. Γκότσης, οι δύο Κύπριοι πολίτες αναζητούν μέσο επιστροφής για την Κύπρο και το θέμα χειρίζεται η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Λισαβόνα.

Πρόσθεσε ότι σε επαφή με την μικρή κοινότητα ατόμων κυπριακής καταγωγής (20-30 άτομα) που διαμένουν μόνιμα στο Μαρόκο, βρίσκονται οι Επίτιμοι Πρόξενοι της Δημοκρατίας σε Μαρακές και Καζαμπλάνκα, χωρίς να έχει αναφερθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Παραμένουμε σε εγρήγορση για ανταπόκριση σε ο,τιδήποτε ενδεχομένως προκύψει, κατέληξε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Εξέφρασε βαθιά εκτίμηση της πολιτείας για την προσφορά της ομογένειας

ΠτΔ: Εξέφρασε βαθιά εκτίμηση της πολιτείας για την προσφορά της ομογένειας

Τη βαθιά εκτίμηση της Κυπριακής Πολιτείας για τη συνεχή και πολύπλευρη προσφορά της ομογένειας, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε δεξίωση που παρέθεσε προς τιμή του ο  Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ουάσινγκτον και ο Επίτιμος Πρόξενος στο Χιούστον.

BEST OF TOTHEMAONLINE