Λεμεσός: Έσπασαν στο ξύλο έξω από το σπίτι του 35χρονο επιχειρηματία

Λεμεσός: Έσπασαν στο ξύλο έξω από το σπίτι του 35χρονο επιχειρηματία

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το βράδυ της Πέμπτης (28/8) γνωστός επιχειρηματίας από τη Λεμεσό όταν σε κάποια στιγμή γύρω στις 8 το βράδυ έπεσε θύμα άνανδρης επίθεσης από τρία πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος  ενώ βρισκόταν έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Μουταγιάκκας  και μόλις είχε εξέλθει από το αυτοκίνητο του προσεγγίστηκε από τρεις γεροδεμένους άντρες, που τον αιφνιδίασαν και τον έσπασαν κυριολεκτικά στο ξύλο.

Τις φωνές του άκουσαν γείτονες,  που ειδοποίησαν ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου και κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους γιατρούς φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και μώλωπες στα χέρια και στα πλευρά.

Οι τρεις άντρες που του προκάλεσαν τα τραύματα διέφυγαν χωρίς να γίνει κατορθωτό να αναγνωριστούν από τον 35χρονο επιχειρηματία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE