Εκδόθηκαν δύο εντάλματα σύλληψης για την επίθεση σε Γάλλους ναύτες στη Λεμεσό

Εκδόθηκαν δύο εντάλματα σύλληψης για την επίθεση σε Γάλλους ναύτες στη Λεμεσό

Στην έκδοση δύο ενταλμάτων σύλληψης προχώρησε η αστυνομία σε σχέση με την επίθεση και ξυλοδαρμό δύο Γάλλων ναυτών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες στη Λεμεσό. Πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 38 και 40 ετών, οι οποίοι αναζητήθηκαν αλλά δεν εντοπίστηκαν και έτσι καταζητούνται.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, οι παραπονούμενοι, ηλικίας 21 και 25 χρόνων, κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση, από άγνωστα τους πρόσωπα, ενώ περπατούσαν στην παραλιακή περιοχή μαζί με φιλικά τους πρόσωπα, παρά τη μαρίνα Λεμεσού.

Οι δυο νεαροί μετέβηκαν σε ιδιωτική κλινική όπου τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και κρατήθηκαν προληπτικά, φέροντας κυρίως τραύματα στο πρόσωπο.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και πραγματικής σωματικής βλάβης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE