Μας αποτελείωσαν απο το ημίωρο... Παραμένουμε στο μηδέν

Μας αποτελείωσαν απο το ημίωρο... Παραμένουμε στο μηδέν

Την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Σκωτία στην ΑΕΚ Αρένα δέχθηκε η εθνική Κύπρου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2024.

H Σκωτία πήρε προβάδισμα στο 6' με τον Μακτόμινεϊ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Πορτέου διπλασίασε τα γκολ των φιλοξενούμενων που είχαν ηχηρή στήριξη οπαδών στην Λάρνακα. Το τρίτο γκολ των Σκωτσέζων σημείωσε ο ΜακΓκίν στο 30'.

Απόλυτη με πέντε νίκησε σε πέντε ματς η Σκωτία ενώ η εθνική μας έγραψε αρνητική ιστορία καθώς δέχθηκε 4 ήττα σε ισάριθμα ματς σε προκριματική φάση για πρώτη φορά μετά τη δεκαετία του... 90'.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.