Ατύχημα με κρουαζιερόπλοιο στο Λαύριο - Προσέκρουσε στο λιμάνι - Υλικές ζημιές

Ατύχημα με κρουαζιερόπλοιο στο Λαύριο - Προσέκρουσε στο λιμάνι - Υλικές ζημιές

Μικρές υλικές ζημιές προκλήθηκαν από την πρόσκρουση κρουαζιερόπλοιου πλοίου σημαίας Μάλτας στην προβλήτα του λιμένα Λαυρίου, κατά την διαδικασία πρόσδεσής του το πρωί της Παρασκευής (08/09) προερχόμενο από το λιμένα της Θήρας με 1.020 επιβάτες.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα όλοι οι επιβάτες του πλοίου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του κρουαζιεροπλοίου, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης και αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο αναγνωρισμένο οργανισμό, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE