Με μήνυμα «Κάνουμε την ηλεκτροκίνηση τρόπο ζωής» γιορτάζει η Unicars την παγκόσμια ημέρα ηλεκτροκίνησης

Με μήνυμα «Κάνουμε την ηλεκτροκίνηση τρόπο ζωής» γιορτάζει η Unicars την παγκόσμια ημέρα ηλεκτροκίνησης

Με την ηλεκτρική κινητικότητα να αποτελεί το παρόν και το μέλλον της αυτοκίνησης, η Unicars παρουσίασε στο κοινό τη μεγαλύτερη και πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων για να γιορτάσει έμπρακτα την Παγκόσμια Μέρα Ηλεκτροκίνησης.

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλεκτροκίνησης, η Unicars σε συνεργασία με το Nicosia Mall, θα πραγματοποιήσει από τις 8 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου μια υπαίθρια έκθεση ηλεκτρικών αυτοκινήτων όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου να θαυμάσουν και να γνωρίσουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της γκάμας της Unicars, να ενημερωθούν για το ηλεκτρικό lifestyle από την EVxpert UNICARS και να νιώσουν από κοντά τη δυναμική της ηλεκτρικής κινητικότητας!

Μέσα από την ενέργεια αυτή η Unicars, θα φέρει το κοινό ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον, αποδεικνύοντας για μια ακόμη χρονιά ότι κατέχει την πρωτιά σε αυτή τη νέα αυτοκινητική πραγματικότητα και αναγνωρίζεται από το κοινό ως η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στην ηλεκτροκίνηση. Υλοποιώντας με συνέπεια το στρατηγικό πλάνο της προς την νέα ηλεκτρική εποχή η Unicars διαθέτει την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων ενώ παράλληλα αναπτύσσει το μεγαλύτερο ιδιωτικό δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων ανά το Παγκύπριο. Εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό της, πραγματοποιώντας σεμινάρια σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς αλλά και αναβαθμίζοντας τις εγκαταστάσεις της, επιβεβαίωσε στην πράξη τη δέσμευσή της να είναι εκείνη που θα ηγηθεί της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση στην Κύπρο.

Κάνουμε την ηλεκτροκίνηση τρόπο ζωής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.