Δέχθηκαν επίθεση σε μπαρ της παραλιακής Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Δέχθηκαν επίθεση σε μπαρ της παραλιακής Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Επίθεση από άγνωστα τους πρόσωπα κατήγγειλαν πως δέχθηκαν δυο Γάλλοι ναύτες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στη Λεμεσό. Η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει μαρτυρίες και αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, οι παραπονούμενοι, ηλικίας 21 και 25 χρόνων, κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση, από άγνωστα τους πρόσωπα, ενώ περπατούσαν στην παραλιακή περιοχή μαζί με φιλικά τους πρόσωπα, παρά τη μαρίνα Λεμεσού.

Οι δυο νεαροί μετέβηκαν σε ιδιωτική κλινική όπου τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και κρατήθηκαν προληπτικά, φέροντας κυρίως τραύματα στο πρόσωπο.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και πραγματικής σωματικής βλάβης, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν εξασφαλιστεί στοιχεία για τα ενεχόμενα πρόσωπα και αναμένεται η έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE