Τηλεφώνησε ξανά η Ανόρθωση για Τζίμη…. όμως ήταν αργά!

Τηλεφώνησε ξανά η Ανόρθωση για Τζίμη…. όμως ήταν αργά!

O Δημήτρης Χριστοφή, κατά τους περισσότερους Ομονοιάτες Τζίμης, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ότι επιστρέφει εκεί που έκανε... παπάδες, μέχρι πριν δυο χρόνια.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο παίχτης θα βάλει ξανά το τριφύλλι, μας το είπαν τις τελευταίες ώρες με διάφορους τρόπους (όπως ο Βουλευτής Χριστάκης Τζιοβάνης για παράδειγμα) οι καλά γνωρίζοντες του «σίριαλ» της τελευταίας εβδομάδας. 

Ο Αιχμηρός πάντως έμαθε από πηγή σιδεροκέφαλη, ότι η Ανόρθωση το «κοίταξε» ξανά χθες το θέμα του Τζίμη. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE