Νέα εγκυμοσύνη στη showbiz. Πρωταγωνίστρια σειράς του ΑΝΤ1 περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Νέα εγκυμοσύνη στη showbiz. Πρωταγωνίστρια σειράς του ΑΝΤ1 περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Την βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αφού πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 Συμμαθητές και η αλήθεια είναι ότι αποτελεί μια από τις αδυναμίες μας εδώ στην Κύπρο! Ο λόγος για την ηθοποιό Πηνελόπη Αναστασοπούλου

.Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εδώ και ένα χρόνο είναι ζευγάρι με τον Φώτη Μπερνάρντο. Το ζευγάρι  θα κρατήσει στην αγκαλιά του  τον καρπό του έρωτα του την Άνοιξη του 2016.

Η ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς να γεννήσει για να κρατήσει το μωράκι της και να γίνει μανούλα και… επίσημα.

Εμείς να της ευχηθούμε με το καλό να έρθει το παιδάκι της και να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE