Παντρεύεται η ομορφότερη Ελληνίδα! Δεν είναι ούτε ένα χρόνο μαζί με το σύντροφο της κι όμως ετοιμάζεται για γάμο

Παντρεύεται η ομορφότερη Ελληνίδα! Δεν είναι ούτε ένα χρόνο μαζί με το σύντροφο της κι όμως ετοιμάζεται για γάμο

Ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που παρότι είναι ζευγάρι μόνο εδώ και 9 μήνες, όπως όλα δείχνουν, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Ο φακός του περιοδικού You εντόπισε την όμορφη παρουσιάστρια να κάνει διακοπές στη Μύκονο –όπου θα μείνει μέχρι το τέλος του μήνα- μόνη χωρίς τον αγαπημένο της, που όπως διαβάζουμε είχε ταξιδέψει αυθημερόν στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Φήμες κάνουν λόγο για γάμο τα Χριστούγεννα και εκείνη όπως αποκάλυψε φιλικό της πρόσωπο στο You είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και ευτυχισμένη και σχεδιάζει με λεπτομέρεια αυτή την τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή της.

«Ζω το ομορφότερο καλοκαίρι μου. Για πρώτη φορά νιώθω τόσο σίγουρη και ασφαλής στην αγκαλιά του Δημήτρη» εμπιστεύτηκε σε φίλους της η Δούκισσα Νομικού.

Εκτός από τα προσωπικά της όμως που πάνε από το καλό στο καλύτερο, πρόοδος υπάρχει και στα επαγγελματικά της. Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, η Δούκισσα θα ξεδιπλώσει φέτος το υποκριτικό της ταλέντο, αφού θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «She’s with me» σε ένα ρόλο που αρχικά είχε προταθεί στη Ζέτα Μακρυπούλια. 

Η ίδια δέχτηκε με χαρά την πρόταση, αφού φέτος ούτε στον Θέμο θα τη δούμε, αλλά ούτε και στο “Dancing with the stars” που έχει προς το παρόν παγώσει λόγω του πολυδάπανου budget του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE