Έρχονται βροχές! Που αναμένεται να χαλάσει ο καιρός και πότε

Έρχονται βροχές! Που αναμένεται να χαλάσει ο καιρός και πότε

Βροχές ή και καταιγίδα προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία για το Σαββατοκύριακο, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε και το φετινό καλοκαίρι, οδεύοντας από βδομάδας στο Φθινόπωρο. Τα πρωτοβρόχια όμως θα κάνουν την εμφάνιση τους από αύριο εάν επαληθευτούν οι προβλέψεις

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα παράλια και στους 27 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς και τοπικά παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 16 στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE