Σε απευθείας δίκη οι 13 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Σε απευθείας δίκη οι 13 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο παραπέμπονται 13 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια που έγιναν την Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Νομική Υπηρεσία, δόθηκαν σήμερα (6/9) οδηγίες για παραπομπή 13 κατηγορουμένων σε απευθείας δίκη στο Κακουργιοδικείο για αριθμό αδικημάτων που προκύπτουν από τα επεισόδια στη Λεμεσό την 1/9/2023.

Όπως αναφέρει η Νομική Υπηρεσία, σε σχέση με χθεσινή καταγγελία του ΓΓ ΑΚΕΛ, το εν λόγω πρόσωπο κατηγορήθηκε γραπτώς και θα κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE