Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα
Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο.
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 συνεδρία για ενημέρωση της Επιτροπής για την αντιμετώπιση των πρόσφατων γεγονότων που έλαβαν χώρα στην κοινότητα Χλώρακας και στο πλαίσιο εκδήλωσης διαμαρτυρίας στον Δήμο Λεμεσού.
Στη συνάντηση, πέραν της Υπουργού Δικαιοσύνης και του Αρχηγού της Αστυνομίας έχουν κληθεί και ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ο κοινοτάρχης Χλώρακας, Νικόλας Λιασίδης, και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου, Αντώνης Στυλιανού.
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έκρυβαν κάνναβη σε πακέτα δημητριακών - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα
Πιέσεις προς Ερντογάν ενόψει Νέας Υόρκης
Προσιτή κατοικία: Περιμένει το «πράσινο φως» από το Υπουργείο Εσωτερικών ο ΚΟΑΓ
Βίντεο σοκ: Το πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη τον επιβάτη που σκοτώθηκε στο Blue Horizon
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις