Σήμερα η ενημέρωση στη Βουλή για τα επεισόδια σε Λεμεσό και Χλώρακα

Σήμερα η ενημέρωση στη Βουλή για τα επεισόδια σε Λεμεσό και Χλώρακα

Σε ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως για τα πρόσφατα επεισοδια σε Λεμεσό και Χλώρακα θα προβούν σήμερα η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 συνεδρία για ενημέρωση της Επιτροπής για την αντιμετώπιση των πρόσφατων γεγονότων που έλαβαν χώρα στην κοινότητα Χλώρακας και στο πλαίσιο εκδήλωσης διαμαρτυρίας στον Δήμο Λεμεσού.

Στη συνάντηση, πέραν της Υπουργού Δικαιοσύνης και του Αρχηγού της Αστυνομίας έχουν κληθεί και ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ο κοινοτάρχης Χλώρακας, Νικόλας Λιασίδης, και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου, Αντώνης Στυλιανού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE