Φάρμακο στις πληγές...

Φάρμακο στις πληγές...

Ως φάρμακο στις πληγές μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ για την Ομόνοια που... ανάσανε.

Κάθε νίκη σε αιώνιο ντέρμπι δίνει μπόνους αυτοπεποίθησης όμως αυτή η συνθήκη χρειάζεται διαχείριση και προσήλωση για τον στόχο που είναι η βελτίωση. Με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές αλλά και με μεταγραφές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE