Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Δείτε φωτογραφίες
05.09.2023 - 10:40
Νέες φωτογραφίες προσώπων, που αναζητούνται σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, που διαπράχθηκε στη Χλώρακα, την Κυριακή, 27 Αυγούστου, 2023, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και στον εντοπισμό τους.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση 1. Συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, 2. Συμμετοχής σε παράνομη συνάθροιση, 3. Συμμετοχή σε οχλαγωγία, 4. Δημόσια εξύβριση 5. Απειλή 6. Αδικήματα του περί της καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας Νόμου.
Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.