Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Δείτε φωτογραφίες
05.09.2023 - 10:40
Νέες φωτογραφίες προσώπων, που αναζητούνται σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, που διαπράχθηκε στη Χλώρακα, την Κυριακή, 27 Αυγούστου, 2023, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και στον εντοπισμό τους.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση 1. Συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, 2. Συμμετοχής σε παράνομη συνάθροιση, 3. Συμμετοχή σε οχλαγωγία, 4. Δημόσια εξύβριση 5. Απειλή 6. Αδικήματα του περί της καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας Νόμου.
Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.