Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Δείτε φωτογραφίες

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Δείτε φωτογραφίες

Νέες φωτογραφίες προσώπων, που αναζητούνται σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, που διαπράχθηκε στη Χλώρακα, την Κυριακή, 27 Αυγούστου, 2023, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και στον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των αναζητούμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806021 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση 1. Συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, 2. Συμμετοχής σε παράνομη συνάθροιση, 3. Συμμετοχή σε οχλαγωγία, 4. Δημόσια εξύβριση 5. Απειλή 6. Αδικήματα του περί της καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας Νόμου.

Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια στη Χλώρακα η Αστυνομία προχώρησε στη δημοσίευση άλλων φωτογραφιών υπόπτων προσώπων, με σκοπό τον εντοπισμό τους στις 28 Αυγούστου 2023, στις 30 Αυγούστου 2023, την 1η Σεπτεμβρίου 2023 και στις 2 Σεπτεμβρίου 2023.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.