Χειροπέδες σε 25χρονο - Διέρρηξε και έκλεψε καφεστιατόριο στην Πάφο

Χειροπέδες σε 25χρονο - Διέρρηξε και έκλεψε καφεστιατόριο στην Πάφο

Στην σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 26.8.23 καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη καφεστιατορίου στην Κάτω Πάφο, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 25–26 Αυγούστου του 2023 είχε διαρρηχθεί η επιχείρηση του και κλάπηκε περιουσία, μεταξύ των οποίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 25 ετών ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης και συνελήφθη. Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως το ίδιο πρόσωπο καταζητείτο και για άλλη υπόθεση κλοπής.

Συγκεκριμένα στις 21 Αυγούστου καταγγέλθηκε από γυναίκα ηλικίας 44 ετών ότι κλάπηκε από το όχημά της η τσάντα της, η οποία περιείχε και την πιστωτική της κάρτα.

Όπως διαφάνηκε, η κάρτα της παραπονούμενης είχε χρησιμοποιηθεί σε δύο περιπτώσεις για αγορά προϊόντων συνολικής αξίας 31 ευρώ. Από περαιτέρω εξετάσεις, είπε ο κ. Νικολάου, η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία για την εμπλοκή του 25χρονου και σ’ αυτήν την υπόθεση.

Ο 25χρονος τελεί υπό κράτηση και για τις δύο υποθέσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης έδωσε σε συνέντευξη του στην Al-Ahram στην οποία αναφέρθηκε στις ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και την εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέση

BEST OF TOTHEMAONLINE