Μύριαμ Γεροκώστα και Νικόλας Παναγιώτου: Το πρώτο τους ταξίδι, ερωτευμένοι στη Γαλλία!

Μύριαμ Γεροκώστα και Νικόλας Παναγιώτου: Το πρώτο τους ταξίδι, ερωτευμένοι στη Γαλλία!

Η σχέση τους μετρά αρκετούς μήνες και πλέον δεν το κρύβουν.

Η Μύριαμ Γεροκώστα και ο γνωστός επιχειρηματίας Νικόλας Παναγιώτου, ταξίδεψαν σήμερα 27 Αυγούστου στην Γαλλία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η καλλονή, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την πρώτη τους φωτογραφία απο την ενδιάμεση στάση τους στην Αυστρία και συγκεκριμένα στη Βιέννη!

Της Έλενας Τσιακούπη

Πριν απο λίγη ώρα μάλιστα έφτασαν στο Μόντε Κάρλο όπου είναι και ο τελικός προορισμός τους. Ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψουν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Γαλλίας.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Μύριαμ Γεροκώστα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE