Συγκινητικό: Το τραγούδι που αφιέρωσε φίλος του άτυχου 19χρόνου που καταπλακώθηκε απο το αυτοκίνητο του ανήμερα των γενεθλίων του

Συγκινητικό: Το τραγούδι που αφιέρωσε φίλος του άτυχου 19χρόνου που καταπλακώθηκε απο το αυτοκίνητο του ανήμερα των γενεθλίων του

Τραγική ειρωνεία για τον 19χρονο εθνοφρουρός, ο οποίος έχασε την ζωή του την μέρα των γενεθλίων του

Υπενθυμίζουμε οτι εθνοφρουρός Κώστας Κόνικκος, 19 χρόνων, είναι το θύμα νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που συνέβη λίγο μετά τις 6 το πρωί στο δρόμο Λεμεσού- Πάχνας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΡΑΓΙΚΟ: Επέστρεφε από έξοδο για τα γενέθλιά του ο 19χρονος που καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητο

Ο άτυχος νεαρός, βρισκόταν, σε νυχτερινή έξοδο για να γιορτάσει τα γενέθλια του και επέστρεφε στο σπίτι του, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί έξω από το όχημα και στη συνέχεια αυτό να τον καταπλακώσει.

Σοκαρισμένοι οι φίλοι του νεαρού, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν τον χαμό του. Ένας απο τους καλούς του φίλους, όταν ενημερώθηκε το άσχημο μαντάτο , ανέβασε ένα τραγούδι στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το οποίο αφιέρωσε στον «αδερφό» του όπως τον αποκαλεί! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Απεβίωσε 19χρονος Εθνοφρουρός! - Κατέληξε στην άσφαλτο

Συγκεκριμένα αφιέρωσε το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη «Απόψε ένα παλικάρι». Δείτε:

Επιμέλεια: Τσιακούπη Έλενα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE