Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Αν και θα παντρευτεί στην Αμερική, λόγω της καταγωγής της νύφης και εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούμε να το έχουμε αποκλειστικό, ο Αντώνης Καρυστινός ανακοίνωσε πως ο γάμος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει εντός του 2016.
Σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, ο πρωταγωνιστής της κυπριακής σειράς ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Επενδύω στη σχέση. Δίνω! Η ζωή έχει μεγάλο κίνδυνο. Η ανία και η πλήξη είναι ανθρώπινα, οπότε είναι εύκολο κάποιος να βαρεθεί. Είναι ιδανικό το “για πάντα”. Είναι ωραίο να υπάρχει ένα ζευγάρι που θα πει “έχουν περάσει σαράντα χρόνια και είμαστε ερωτευμένοι”.
Το φαντάζομαι και μου αρέσει. Θα ήθελα να μου συμβεί. Οπότε, στην ουτοπία ενός ζευγαριού που είναι δεκαετίες μαζί και ερωτευμένο, επενδύω κι εγώ το όνειρό μου».
Στέφανος Χαραλάμπους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις