Κυπριακό: Τρέχουν να προλάβουν Μαυρογιάννης και Ναμί - 1η Σεμπτεβρίου συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί

Κυπριακό: Τρέχουν να προλάβουν Μαυρογιάννης και Ναμί - 1η Σεμπτεβρίου συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί

Συνεχίζουν σήμερα και ολοκληρώνουν αύριο τις συναντήσεις τους οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί, ενόψει της συνάντησης της 1ης Σεπτεμβρίου των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό σε όλα σχεδόν τα θέματα.

Σήμερα το απόγευμα ο κ. Μαυρογιάννης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης θα ενημερώσουν για το Κυπριακό σε κλειστή συνεδρία τους συνέδρους που συμμετέχουν στο 18 Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Κυπρίων, που ολοκληρώνεται σήμερα στη Λευκωσία.

Εξάλλου, σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου κατά την οποία αναμένεται να τον ενημερώσει για το Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE