Μεγάλο κρίμα! Μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Κύπρου δυστυχώς διαλύεται! Την τσάκισαν τα οικονομικά προβλήματα

Μεγάλο κρίμα! Μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Κύπρου δυστυχώς διαλύεται! Την τσάκισαν τα οικονομικά προβλήματα

Φάινεται πώς τελικά δεν θα μπορέσει να βρει τα πόδια της και να γίνει ξανά μια υγιής οικονομικά ομάδα ο Διγενής Μόρφου και οδηγείται στο αγροτικό.

Τα πολλά χρέη που έχει ο σύλλογος τον οδηγούν σιγά σιγά προς το κλείσιμο του, χωρίς να υπάρχουν κάποιοι που θα αναλάβουν να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους, βάζοντας χρήματα για να σώσουν από το κλείσιμο της ιστορικής ομάδας του Διγενή.

Γνωστοί και οικονομικά εύποροι Μορφίτες δεν στήριξαν όσο θα έπρεπε την προσπάθεια διάσωσης που γινόταν και έτσι η ομάδα αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να μην δηλώσει συμμετοχή στις κατηγορίες της ΚΟΠ

Η κίνηση της διάλυσης ουσιαστικά της υφιστάμενης ομάδας (και η δημιουργία νέας με άλλο όνομα)  θεωρείται ως  μια τελευταία προσπάθεια για να διαγραφούν τα χρέη, και έτσι να επιστρέψει ξανά χωρίς οικονομικά προβλήματα.   Σε αυτήν την ενέργεια , δηλαδή να πέσει η ομάδα αγροτικό το είχαν κάνει και η ΑΛΚΗ η ΠΕΓΕΙΑ και ο Ονήσιλλος αλλά και ομάδες στην Ελλάδα όπως η ΑΕΚ Αθηνών, ο ΟΦΗ, η Νίκη Βόλου, ο Αρης Θεσσαλονίκης και άλλες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

«Μοιάζει με Τουρκία του Ερντογάν» – Σφοδρή αντίδραση «Άλμα» για τις έρευνες κατά Μιχαηλίδη

Σε υψηλούς τόνους απάντησε το πολιτικό κόμμα «Άλμα», που ίδρυσε ο τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Αστυνομία διερευνά ενδεχόμενη καταφρόνηση Δικαστηρίου από τον ίδιο, έπειτα από τοποθετήσεις του στην εκπομπή «Αιχμές» του τηλεοπτικού σταθμού Omega στις 20 Μαΐου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE