Η στιγμή που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνειδητοποίησε on camera ότι του πήραν τις... πινακίδες του αυτοκινήτου

Η στιγμή που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνειδητοποίησε on camera ότι του πήραν τις... πινακίδες του αυτοκινήτου

Ένα ατυχές περιστατικό αντιμετώπισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, καθώς συνειδητοποίησε στην κάμερα ότι πήραν τις πινακίδες του αυτοκίνητου του εξαιτίας παράνομης στάθμευσης.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής καταγράφηκε από την κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» έξω από τα γραφεία του Mega, επί της λεωφόρου Συγγρού, να συνειδητοποιεί ότι οι πινακίδες του αυτοκινήτου του λείπουν, εξηγώντας στον ρεπόρτερ της εκπομπής ότι είχε σταθμεύσει σε σημείο που επιτρέπεται μόνο για όχημα χρηματαποστολής.

Δείτε το βίντεο:

«Μου πήραν τις πινακίδες, γιατί είχα παρκάρει μπροστά και ήθελαν να έρθει η χρηματαποστολή», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον ρεπόρτερ της εκπομπής, με τον ίδιο να αρνείται στη συνέχεια να απαντήσει σε πρόσθετες ερωτήσεις.

«Δεν θα μιλήσουμε στον δρόμο, δεν τα κάνουμε αυτά, δεν είναι ευγενικό και για τους τηλεθεατές», πρόσθεσε σε ερώτηση σχετικά με την πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

«Να είμαστε όλοι αγαπημένοι για το καλό του τηλεθεατή», αρκέστηκε να πει μόνο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE