Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έκανε βόλτα topless πάνω σε άλογο και χόρεψε ξέφρενα -Δείτε βίντεο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έκανε βόλτα topless πάνω σε άλογο και χόρεψε ξέφρενα -Δείτε βίντεο

«Καταιγίδα» θυμίζουν οι αναρτήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τον χωρισμό της από τον Σαμ Ασγκάρι με την διάσημη τραγουδίστρια να συνεχίζει τις «μπηχτές» κατά του πρώην, πλέον, συζύγου της.

Χαρακτηριστικό το τελευταίο βίντεο που ανήρτησε το βράδυ της Κυριακής στο Instagram και στο οποίο η ίδια χορεύει ξέφρενα για όλους όσοι έχουν ξεγελαστεί από κάποιον που έχουν αγαπήσει.

«Τα χέρια μου λένε τα πάντα. Πόσες φορές έχετε δεχθεί ψέματα ή έχετε ξεγελαστεί από κάποιον που αγαπάτε; Επαναλάβατε μαζί μου γιατί το εννοώ» έγραψε με νόημα στη λεζάντα του βίντεο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Δείτε το βίντεο



Λίγα 24ωρα νωρίτερα η 41χρονη τραγουδίστρια είχε πάει βόλτα με άλογο.

Η ζέστη ήταν, μάλιστα, τόσο έντονη ώστε η ίδια, όπως υποστήριξε, να υποχρεωθεί να βγάλει τη μπλούζα της.

«Έπρεπε να βγάλω τη μπλούζα μου σε αυτή τη γ@@@μενη έρημο. Θα έπρεπε να ήμουν γυμνή» έγραψε η Σπίαρς.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE